Svedstoppende tøj

Her finder du vores svedsabsorberende t-shirts i alle størrelser til både mænd og kvinder. Undgå svedpletter under armene og slip for grim svedlugt. Vi tilbyder dag-til-dag levering ved bestilling inden klokken 17.00.

Sveder du meget? Det er helt normalt

Det er ikke unormalt at svede – det gør vi alle sammen! Men derfor, vil det stadig være generende, hvis man sveder meget. Den ‘lidelse’ har faktisk et navn, og der er mere udbredt end man skulle tro. Navnet er “hyperhidrose”, og det dækker de personer, der har en høj svedproduktion. Selvom det er helt normalt at svede meget, er det ikke noget vi snakker om.

Man kan nemt komme til at se usoigneret eller svedig ud – og det prøver vi hos Drybuddy at lave om på. Vi prøver at hjælpe folk, der har denne udfordring ved at tilbyde dem et produkt, der kan skjule sveden under armene. Her på siden, finder du svedabsorberende produkter, så du slipper for at skulle skifte trøje, skjorte eller kjole efter en præsentation eller et møde.

Svedpletterne eller svedlugten kan påvirke din selvtillid og det vil påvirke din præsentation. En præsentation kan bedre sælge et produkt eller en idé, hvis personen, der udfører præsentationen har selvtillid og tiltro til sig selv. Bevægelsesfrihed – uden svedpletter under armene – kan give en bedre retorik og på den måde en bedre præsentation.

Slut med usunde deodoranter eller et overforbrug af parfume

Mange forsøger at løse sin udfordring ved at have et overforbrug af deodoranter og parfume – simpelthen for at dække svedlugten til i parfume. Det er dog hverken sundt for din hud eller dit helbred generelt. Man kan også sprøjte kemikalier ind i svedkirtlerne, men det er heller ikke noget, vi hos Drybuddy vil anbefale.

I stedet for at pøse dig ind i diverse dufte, kan du tage en tætsiddende t-shirt på, der har paneler under armene. Det kan virke meget modsigende, at man skal tage noget tætsiddende på, der normalt ville få én til at svede endnu mere – men med de indbyggede paneler, vil svedcirklerne, der normalt kommer ved tætsiddende tøj, ikke længere kunne ses på det tøj, du har udover din Drybuddy undertrøje.

Træt af svedpletter under armene? Prøv Drybuddy!

De svedabsorberende t-shirts fra Drybuddy gør op med store svedplamager under armene. Vores innovative design stopper sveden inden den kommer ud i dit tøj ved hjælp af svedstoppende paneler under armene. Disse svedstoppende paneler har en indbygget membran, der gør at sveden ikke kan ses på dit hverdagstøj.

På den måde slipper du for gule plamager, der ødelægger dit fine tøj. Dermed behøver du ikke købe en ny skjorte eller kjole, efter en lang dag på arbejdet eller en social begivenhed. Dit tøj vil altså forbliver både lugt- og pålamagefrit – også efter flere ganges brug.

Du skal samtidig heller ikke bekymre dig om at have fugtige pletter under armene, mens du er på arbejde, hvilket kan tvinge dig til at tage armene ind til kroppen og dermed skabe endnu mere sved under armene.

Med vores t-shirt har du et våben mod de irriterende svedture, der giver pletter under armene og ødelægger dit tøj med gule pletter.

Fordele ved Drybuddys svedabsorberende t-shirt

Vores t-shirts er lavet i letvægtsmaterialer, som man nærmest ikke føler på kroppen. Der er elastan i stoffet, som gør at materialet kan sidde helt tæt på kroppen, samtidig med at du har fuld bevægelighed. Derudover har vi designet alle modeller med en lang torso, så du kan have dem nede i bukserne uden at den glider op i løbet af dagen.

Stoffet gør også, at vores produkter tilpasser sig til alle typer af kroppe. Uanset din størrelse, vil det sidde komfortabelt på din krop og du vil have frihed til at bevæge dig. Vores slim-fit design er lavet til at smyge sig om din krop, uanset om du er lille eller stor, og give dig den bedste komfort.

Det er samtidig muligt at vælge den model, du ønsker – vi har både V-hals, hvis du bruger eksempelvis polo eller ønsker at knappe din skjorte lidt ned. Vi har ligeledes rund hals, hvis du primært bruger t-shirts eller pullovers. Disse modeller gælder til både mænd og kvinder.

Den største fordel, er naturligvis produktets funktionalitet. Det er ganske enkelt helt slut med at have svedplamager under armene. Du vil få større selvtillid, fordi du ikke skal bekymre dig om dit udseende og du kan føle dig fri. Det er slut med at føle, at folk stirrer på dig og dine armhuler.

Køb din Drybuddy t-shirt nu – og ha’ den i morgen

Hvis du køber din Drybuddy t-shirt inden klokken 17.00 i dag, så har du mulighed for at have den allerede i morgen. Så kan du have på under skjorten på arbejdet eller under kjolen til festen i weekenden.

Vi tilbyder tilmed en mængderabat, så hvis du har brug for forskellige modeller. Hvis du vælger flere produkter, kan du dermed få det til en billigere pris. Er du i tvivl om noget og har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til os på mail, Facebook eller i livechatten i hverdage. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.