Svedstoppende sort t-shirt - Herre

Svedstoppende sort t-shirt - Herre

  • Undgå svedpletter og svedlugt
  • Svedmembraner under armene
  • Lavet i svedabsorberende stof

289,- DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 260,00 DKK 58,00 DKK
4 231,00 DKK 232,00 DKK

Svedabsoberende materiale med temperaturkontrol

Vores t-shirts er lavet af svedabsorberende materiale, der sørger for, svedeturene ikke bevæger sig ud på tøjet og viser trælse svedmærker på din fine skjorte eller polo. Materialet, t-shirten er lavet med, sikrer dig, at den ikke bliver alt for varm at have på og hvis man begynder at svede, så sørger materialet for at sveden hurtigt fordamper og ikke komme videre til det ydre lag tøj.

Smart V-hals

I dag kommer t-shirts i flere forskellige varianter og former, hvor det kan virke som en jungle a trøjer og derfor være svært at vælge. Hos Drybuddy er trøjerne produceret med et funktionelt formål til at stoppe sveden, men designet med et moderne touch, så du både kan få komfort og mode i en t-shirt.

Til dig som ønsker en almindelig t-shirt, har vi en model designet med en V-hals som en klassisk t-shirt. V-halsen passer perfekt under en crew-neck trøje eller hvis du har brug for en undertrøje til en skjorte med slips. Specielt til skjorte og slips er V-halsen en glimrende buddy, da en U-hals’ krave muligvis kan ses igennem skjorten, hvilket kan være knap så pænt i visse situationer. Denne t-shirt er således usynlig under både skjorter, trøjer og poloer.

Fokus på komforten

Hos Drybuddy vægter vi også komforten højt, så du kan bevæge dig rundt i hverdagen uden bekymringen om synlige svedpletter eller irritation fra dårlige undertrøjer. Vores t-shirts består derfor af 95% Lenzing Modal og 5% spandex, hvilket gør, at materialet kan være så tyndt som muligt og samtidig have en svedafvisende virkning.

Materialet sørger også for, t-shirten sætter sig godt ind til kroppen uden at det føles for omklamrende. En undertrøje bør altid sidde nogenlunde tæt til kroppen, da den ofte fungerer som en baselayer og ikke en almindelig trøje.