Svedstoppende sort t-shirt - Dame

Svedstoppende sort t-shirt - Dame

  • Undgå svedpletter og svedlugt
  • Svedmembraner under armene
  • Lavet i svedabsorberende stof

289,- DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 260,00 DKK 58,00 DKK
4 231,00 DKK 232,00 DKK

Farvel til synlige svedpletter

Sig farvel til svedmærker og pletter på dit yndlingstøj med denne svedstoppende t-shirt! Den er udstyret med svedmembran ved armhulerne og materiale, som fuldstændig blokerer sveden og danner barrieren mod dit ydre lag. Derfor kan du med tryghed i sindet tage denne trøje på under din favorit t-shirt, skjorte eller bluse med knapper, når du skal lave en præsentation, på date eller en jobsamtale, uden at skulle tænke på frygten for synlige svedpletter!

U-hals - Perfekt til alle toppe

En u-hals er ideel til de fleste af dine outfits. Den klassiske dybde på en u-hals tillader nemlig, at du kan have denne svedabsorberende undertrøje på, uden at den kan ses og derfor lavet til alle lejligheder. Mange døjer med svedture, fugtige armhuler eller svedlugt og det kan desværre sætte en stopper for ens dag.

Derfor kan det løses med den helt rette undertrøje også uden at gå på kompromis med valg af ens tøj. Så har du en kjole, top eller skjorte, du rigtig gerne vil have på, men frygter for en ubelejlig svedtur -  tag en Drybuddy med u-hals på og kør videre med dit program, uanset hvad dagen lyder på.

Tætsiddende på kroppen

Drybuddy’s t-shirt sætter sig fast til kroppen, uanset hvilken form du har. T-shirten er lavet af tætsiddende og letvægt stoffer, så du får den bedste kombination af de gode materialer. Den er nemlig lavet af 95% Lenzing Modal og 5% spandex, hvilket gør den tætsiddende, åndbar og absorberende.

Det kan virke modsigende, men materialet tillader, at det alt sammen kan fungere på samme tid. Der er også et beskyttelseslag armhulerne, som for alvor blokerer eventuel lugt eller sved at trænge igennem til dit næste lag tøj. Dermed bliver Drybuddy din ideelle partner i kampen mod svedpletter og lugten, der ofte medfølger.