Svedstoppende hvid t-shirt - Herre

Svedstoppende hvid t-shirt - Herre

  • Undgå svedpletter og svedlugt
  • Svedmembraner under armene
  • Lavet i svedabsorberende stof

289,- DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 260,00 DKK 58,00 DKK
4 231,00 DKK 232,00 DKK

Svedmembran under armene

Disse svedstoppende t-shirts er alle udstyret med en svedmembran under armene, som er med til at holde sveden væk og blokere de gule mærker, der ofte kan opstå ved svedpletter under armene. Denne syning er derfor med til at give dig komplet beskyttelse mod dårlig lugt og svedpletter. Yderligere vil den også være en mur mod sveden, så den ikke går igennem og pletter din skjorte eller polo, ligesom en normal t-shirt som underlag ville gøre. Det kan være ekstremt ubehageligt at have svedpletter under armene og hvis man har en præsentation eller et vigtigt møde, kan det nemt forstyrre ens indsats.

Ingen kan se t-shirten

I en dagligdag præget med brug af poloer eller skjorter, er en undertrøje med V-hals det ideelle design. Her tillader v-halsen nemlig at man kan åbne et par knapper og dermed have lidt åben skjorte eller polo. Mange foretrækker at deres undertrøje ikke er synlig, når de hopper i deres arbejdstøj med en undertrøje, så her får du en komfortabel og svedabsorberende t-shirt, der lader dig vælge lige præcis det outfit, du har lyst til - uanset om det er afslappet eller knappet op.

Den ideelle pasform

Man kan godt tage fejl af, hvordan en undertrøje reelt skal sidde på ens krop og her er det essentielle, at de egentlig skal sidde tæt og være lavet af det rigtige stof for at tjene sit formål. En undertrøje i form af en normal t-shirt vil ofte føles tykkere at have på og være en del løsere, hvilket kan skabe en del irritation. Drybuddy’s svedstoppende t-shirt med V-hals er produceret med materialer, der danner grundlag for den perfekte undertrøje. Den er stramtsiddende, men ikke alt for meget, så den har perfekte slim fit pasform, som undertrøje bør have. Derefter er den lavet, så materialet også er åndbart samt absorberer sved og den medhørende lugt.