Svedstoppende hvid t-shirt - Dame

Svedstoppende hvid t-shirt - Dame

  • Undgå svedpletter og svedlugt
  • Svedmembraner under armene
  • Lavet i svedabsorberende stof

289,- DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 260,00 DKK 58,00 DKK
4 231,00 DKK 232,00 DKK

Undgå svedpletter med Drybuddy

I den perfekte verden ville alle trøjer, kunne være undertrøjer, men det er desværre ikke tilfældet endnu, så vi har den ideelle løsning indtil da. Den alsidig og svedsikre t-shirt kan bæres under alle overdele og give dig den barriere mod svedpletter, som du ønsker. Den agerer ikke kun som barriere mod svedpletter, men blokerer også den svedlugt, der ofte følger med vores svedture. Udover at virke som barriere imod gennemtrængende sved og lugt, så blokerer den også for at dit ydre lag ikke får de ulækre gule svedpletter, man uheldigvis kan risikere at få. Med denne t-shirt kan du altså undgå synlige svedpletter, ildelugtende sved og sørge for, dit yndlingsoutfit holder længere uden gule pletter under armhulerne.

Svedabsoberende materiale

Udover at Drybuddy’s t-shirts har svedmembraner under armhulerne, altså et ekstra beskyttende lag, er de også lavet med materialer, som gør dem yderst svedabsorberende. Stoffet er 50% mere absorberende end normal bomuld og garanteres sin et uigennemtrængeligt lag, så dit tøj ikke bliver berørt af sveden. Vores t-shirts er også tætsiddende, så du ikke skal døje med, at din t-shirt flagrer rundt og irriterer dig i løbet af dagen. Selvom den er tætsiddende, er den hverken omklamrende eller kradsende, da stoffet er særdeles blødt at have på, så der kommer ingen ubehag ved at have trøjen på.

Temperaturkontrol

For at svedstoppende t-shirts rent faktisk skal have en svedstoppende effekt, skal de holde din krop kølig samt stoppe svedpletter for at at sprede sig igennem dit tøj. Ved hjælp af de materialer vores t-shirts er lavet af, kan vi tilbyde svedabsorberende t-shirts med minimal tykkelse af stof samt stadig holde din ønskede kropstemperatur. Derved kan det specielle åndbare og letvægtsmateriale sørge for du er komfortabel i din egen krop - uanset om det handler om svedpletter eller overophedet temperatur.