Om os

Drybuddy er en iværksættervirksomhed beliggende i Aalborg. Herfra har vi siden 2018 leveret svedabsorberende t-shirts, der kan gøre hverdagen lettere for alle, der døjer med høj svedproduktion. I en tid, hvor der er større og større opmærksomhed omkring vores fremtræden, ønsker vi at hjælpe folk, der har det svært med et problem, der er helt naturligt og man ikke selv kan gøre for.

Derfor tilbyder vi hos Drybuddy en svedabsorberende t-shirt, der skjuler svedlugt og svedpletter på dit almindelige hverdagstøj.

Vores mission

Hos Drybuddy ved vi, hvor generende det kan være, at have svedpletter under armene uanset om det er på arbejde, en date eller en fest er det ikke behageligt at have pletter under armene. Selvom det ikke som sådan er skadeligt for huden eller det fysiske helbred, har det en stor mental påvirkning. Vi ønsker at gøre op med svedpletter under armene og svedlugten, så vi alle sammen kan blive den bedst mulige version af os selv.

Vores produkt er perfekt til forretningsfolk, studerende, unge og ældre. Med vores svedabsorberende t-shirt, har du fuld bevægelighed og du kan uden problemer have armene oppe over hovedet og være sikker på der ikke er svedpletter under armene.

Vi er sikre på, at vores produkt kan eliminere den ubehagelige situation man kan komme i, når man er fugtig under armene eller lugter.

Sikker dag-til-dag levering

Vi er stolte af at håndtere alle vores ordrer selv. På den måde ved vi, at tingene bliver gjort ordentligt og vi er sikre på at du modtager den rette pakke. Alle vores pakker sendes med PostNord og vi tilbyder dag-til-dag levering, hvis du køber din vare inden klokken 17.00. Du kan læse mere om vores leveringsmuligheder her.

Alle vores produkter er designet i Danmark, ligesom de også pakkes og afsendes fra vores kontor i midten af Aalborg. Vi sidder her klar til at besvare dine spørgsmål og vi kan fanges på e-mail, Facebook eller via. livechatten på hverdage.

Certifikater

CSR Mærket Sportsbuddy - Fit 400x400 Miljøvenlig Pakning Sportsbuddy - Fit 400x400Godkendt Webshop mærket Sportsbuddy - Fit 400x400

Bag Drybuddy

Drybuddy kontor